Det här med att vara lycklig, skönhetsideal, mål och sånt, del 1

Har upptäckt att jag är så sjukt mycket gladare nuförtiden, jag kan inte ge exakt "tidsperiod" eller sen när liksom, men helt enkelt över lag. Visst, saker känns värdelösa emellanåt och jag är inte ständigt glad.. MEN det var längesedan jag var deppig en längre period.
Jag tror själv att det beror på att jag oftast hinner med det jag vill och inte ställer alldeles för höga krav på mig själv, skulle jag inte hinna med allt eller inte få högsta betyg på matteprovet så är det inte hela världen, utan bara att ta nya tag nästa dag/gång. 

Vad jag vill få fram är att allting inte är perfekt hela tiden och att allt inte alltid blir riktigt som man tänkt sig, men då är det bara att försöka se det positiva i det hela. Har ingen tid att träffas? Ta hand om dig själv, gör hemmaspa och gör saker du annars kanske inte riktigt hinner med. Ta inte alldeles för hårt på saker och ting. Det är okej att inte vara på topp alltid, och det är okej att berätta det också. Många gånger känns det mycket bättre så fort man pratat med någon om det. 
GÖR ALLTID SAKER SOM FÅR DIG ATT MÅ BRA, inte bara i slutändan utan även på väg dit. Ge inte upp. Och fundera noga på om saker är värda din energi och dina tårar. 
Kom också ihåg att man trots allt måste ha tråkigt ibland, för att kunna uppskatta de bra stunderna, inte sant?

En annan sak som är väldigt viktig är att omge sig med bra människor, med bra inflytande. Mina vänner, min familj och min pojkvän är bra exempel. Kanske världens bästa rentav ♥

Bild från skolavslutningen i nian, underbara tid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: