life is simple, don't make it complicated.

hejsan hoppsan! eller något i den stilen.. 
sitter just nu och snackar med kim i telefon, väldigt underhållande, haha. vi små sjuklingar sitter mest och skrattar.
jag är jättevarm - feber, i guess, lite ont i halsen och typ resten av kroppen. har ont i magen och kinderna för att jag har skrattat så mycket. och ont i huvudet både på grund av huvudvärk och för att jag slog huvudet i taket, lyckat! och så har jag pratat med en spindel också, jadå. här är vi fullt normala, as usual.
är jättetrött och har varit det hela dagen, så orkade inte fota mina kläder idag.
nej, nu ska jag snart sova, vi hörs imorgon, godnatt och sov gott! 

amor vincit omnia

- kärleken övervinner allt.
är just nu hemma hos amanda, skrattar så vi dör! hänt en massa saker, haha. och amandas lillebror är så himla söt!
när det regnade som mest, så kom jag på att jag inte hade någon plastpåse på min sadel på cykeln. så sa jag det högt liksom. han bara: jag gör det! slänger på sig en jacka, går ut i ösregnet och tar på plastpåsen, men bara på min cykel. haha, så gullig.  och ställde hans cykels kompis mitt i regnet, så att den blev helt blöt. haha, snällt!
nu ska vi städa vilmas rum, vi hörs mer sen när jag är hemma.
förresten, dagen har varit ganska jobbig, haft jättemycket huvudvärk och kan fortfarande inte sjunga ordentligt, med min hals -.-
men ni får ha det så bra!

onsdag och jag är trött..

jag är precis ombytt och klar, ska gå ner och dricka en mugg te nu. har frysit hela natten även om jag hade tjocktröja, långbyxor, strumpor och dessutom två täcken och en filt. och så hade jag så sjukt ont i huvudet, så fick gå upp lite över elva för att ta tablett. jättejobbigt. menmen, skola blir det iallafall. och som sagt, blir det amanda efter skolan, tur vi bor så nära som vi gör, då kan man bara cykla hem om man skulle må helt för dåligt. och skönt att vi slutar tidigt idag! nej nu måste jag gå ner, ni får bild på hur jag ser ut i eftermiddag. vi hörs mer då, puss.