Ombre/ dip dye

Åkte till affären igår och köpte hårfärg till min pojkväns lillasyster, hon ville nämligen att jag skulle färga ombre på henne. Resultatet blev över förväntan, vilket var jätteroligt. Då det blev färg över så slängde jag i lite i mitt eget hår också, rätt ballt ändå. Kul med förändring tycker jag! 
Ganska otydliga bilder, syns bättre i verkligheten om du frågar mig.

Fynd på mellandagsrean

Anledningen till att bloggen ekat tom de senaste dagarna är för att jag spenderat väldigt mycket tid hos min pojkvän och hans familj, samt med min egen familj. Ni kan tro att det har kliat i fingrarna, så jäkla sugen jag varit på att blogga! 
Dagen har spenderats i stan med mamma och en av mina systrar, väldigt mysigt. Hittade min nyårsklänning, men den får ni inte se förrän imorgon - håll utkik!
På tal om att hålla utkik så kommer det upp ett spännande inlägg senare om en impulsförändring som jag fixade igår, vågar ni gissa vad det handlar om?

Några inköp under mellandagsrean, mycket nöjd! Har velat ha en grå hoodie galet länge och först nu hittade jag en perfekt, helt klart värt väntan! Två par skor fick jag också med mig som ni kan se, härligt. 

Nu: Pretty little liars

Idag har varit en riktigt slapp dag med bara massa film, mat och mys i mängder. Men det är så det ska vara när det är lov tycker jag. Tänkte ge serien Pretty little liars en chans nu också, och fortsätta kvällen i samma anda. Är det någon serie ni sett och gillar? 
Imorgon väntas shopping och alarmet står redan på klockan 08.00.. Tur det inte är mellandagsrea varje dag hehe! 

Bilder från idag, älskar inneskorna!