Körkort


Klarade alltså mitt körkort igår och kan nog inte vara lyckligare än vad jag är just nu! Det är en sådan frihet, och framför allt lättnad, helt sjukt. Var verkligen överväldigad av känslor igår. Men det är så underbart! 
Nog om det, innan idag åkte jag och girlsen till lina för att fira hennes födelsedag. Så himla mysigt, med både fika, en kort tur till stranden (havet börjar nästan bli behagligt!!) och en massa prat som vanligt. Viktigt att ta vara på de få stunder vi alla faktiskt har tid!
Nu ska jag tvätta bort sminket, göra en kopp te och bädda ner mig till det senaste avsnittet av PLL. Hörs när vi hörs!

Göteborg

I början på förra veckan åkte jag till Göteborg med familjen och min pojkvän. Med två dagars åkpass på Liseberg, en tur till Universeum, shopping på avenyn och boende på hotell, kunde det inte bli annat än lyckat. Det var riktigt mysigt, trots regnskurarna som slog till emellanåt. På hemvägen hälsade vi på min storasyster som bor i Jönköping för tillfället, efter att vi fikat där så åkte vi till utsikten i Huskvarna.. Så fint! 

Liseberg by night
Utsikten i Huskvarna 
Jag & min syster

Tommy Hilfiger

Dessa solbrillor kan vara de snyggaste jag sett, som jag fick i födelsedagspresent av pojkvännen förra veckan. I'm in love - i båda två!