Filmkväll

Har nyss hoppat i mjukiskläder och hade tänkt gå bort till storasyster en stund. Ska leta upp några filmer att ta med mig, för vi har en filmkväll som väntar! Vad gör ni ikväll?   

I taket lyser stjärnorna

Lånade "I taket lyser stjärnorna" av Amanda, en väldigt sorglig men jättebra film (har sett den en gång förut). Kan bara inte bestämma mig för om jag ska se den nu på direkten eller gå ut en runda först.
Skulle egentligen se den igår när det regnade, men efter att ha gymmat en timme och gått i två timmar med Matilda så var jag helt slut. En skön söndag var det i alla fall!

Jag är en fråga utan svar

Var i Kristianstad igår för att kolla upp var min nya skola ligger, lätt som en plätt var det att hitta! Tror faktiskt att det kommer bli riktigt bra det här, men lagom nervös är man ändå. Så många frågor, men inte tillräckligt bra svar.
Vi både fikade och shoppade när vi ändå var där, och jag fick faktiskt med mig en hel del.. Ett par byxor, en väska, ett linne och en tröja. Och så beställde jag ett par converse igår också. Det var lika bra när jag ändå var igång, haha.
 
På kvällen träffade jag Amanda, vi gick till affären för att fylla på pengar på min mobil och så gick vi en runda, sedan blev det mys med film, glass, läsk och chips hemma hos henne, sov där också. Det var riktigt längesedan vi hittade på något och det var verkligen efterlängtat ♥Väldigt bra lördag för min del!