Best feeling ever, typ


Att ta på sig mjukisbyxor efter en lång dag i skolan måste vara bland det bästa som finns, så sjukt härlig känsla! 
Jag, Anna och Linnéa lyckades fylla ut vår håla idag också genom att gå och titta i lite affärer och när himlen blev svart och det värsta vädret bröt ut med både åska, muller och ösregn, satte vi oss på ett fik och drack varm choklad. Mysigt värre.
Har nyss haft ett trevligt samtal med Matildahjärtat och nu sitter jag här och lyssnar på NRJ (om ni inte redan gjort det men har möjlighet, så ladda ner appen. Så himla bra!) samtidigt som jag pluggar engelska och matte. Ska ta tag i det nu i alla fall..
 
Imorgon är det fredag, jag har sovmorgon till 10, endast två lektioner, kanske ska träffa någon av mina vänner och det kan faktiskt nog inte bli mycket bättre än så! ♥ 

Who run the world? Girls!

Har endast haft två lektioner idag och en håla på rätt exakt tre timmar, så jag och en del av de andra tjejerna från klassen tog tillfället i akt och lunchade på Trendi i stan! Vi satt där hur länge som helst och bara snackade, så himla mysigt.
Bilden lånade jag från Bea's instagram.

Presenter från Bulgarien & Spanien

En Louis Vuitton-sjal som jag fick av min äldsta syster & fjäderörhängena gav bästa Kim mig, båda från Bulgarien. Samt två armband från Spanien, varav det med glaskulan är handgjort. Väldigt speciellt och häftigt. Armbandet till vänster kom Johanna med hem till mig och det andra fick jag av pappa med familj. Jag är glad, för det är så himla fina saker allihop! 
 
(Vet inte om ni lade märke till att jag hade sjalen på mig på bilden igår? Annars kan ni klicka här för att se).