I'M HAPPY


Riktigt perfekt kväll, har för en gång skull varit social med familjen och gjort läxorna ordentligt. För en enda gång skull känns allt riktigt bra och jag känner att jag skulle kunna lägga mig nu om jag hade velat.
Mamma har klippt mig nyss också, det allra mest slitna är borta och mitt hår är några centimeter kortare. Resultatet blev jättebra, tyvärr är jag för lat för att lägga in en nytagen bild.
Har även fått in mitt systers keyboard på mitt rum, så nu kan jag spela precis hur mycket jag vill!
I den här sekunden kan jag ärligt säga att jag älskar livet och det känns otroligt bra! ♥ 

fruktansvärt

Dagen gick jättefort och var spännande, men fy så hemskt. Bilderna och filmerna vi fick se var fruktansvärda. Sjukt hemskt när man insåg att allt verkligen har hänt, att människor har blivit utsatta för allt det hemska. Det ska ingen behöva uppleva eller vara med om. Om ni inte förstår vad jag pratar om, läs HÄR.
Jag tycker att det är jättebra att de som överlevde går ut till skolor och föreläser om det här, så att det aldrig ska upprepas av något slag.

Just nu sitter jag och håller på med svenskaarbetet, har en del kvar men tänkte ta lite paus och spela piano en stund. Låter bra, see u later! ♥

Nummer 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.


En jättegammal bild, och ja, jag såg ut sådär..
Den som vet allra mest om mig och känner mig bäst är självklart jag själv, men annars är det nog faktiskt Lina. Henne har jag känt sedan första klass och hon har alltid varit min vän, det var inte förrän i mellanstadiet någon gång som vi kom riktigt nära varandra. Vi var varandras raka motsatser, men olika dras till varandra och lika stöter bort, inte sant? Fast självklart behöver det inte vara så, men det passade bra in. Vi var i stort sett varje dag, inte för att vi bodde nära varandra eller någonting, men vi hade alltid lika roligt och hjälptes åt med läxorna också ibland. Lina är en helt underbar person som jag verkligen uppskattar. Hon finns alltid där och förstår, hon försöker åtminstone. Än idag är hon en av mina bästa vänner och jag kommer aldrig sluta älska henne. Det hoppas jag att hon vet.
Annars är det Amanda och Kim som vet mest om mig. Tänk ändå att Amanda har jag bara känt i lite mer än ett år och vi delar allt, förutom hennes pojkvän då, haha! Och Kim har jag gått i samma klass tillsammans med i snart tre år, men inte förrän i somras började vi prata ordentligt. Egentligen vet jag inte varför, men nu är även han en av mina bästa vänner och honom litar jag på till 110 %.
Jag har många väldigt bra och nära vänner i stället för en, som ni kanske märkt. Tack till ALLA mina vänner för att ni alltid finns där och stöttar. Ni betyder extremt mycket för mig, kärlek till er! ♥